AEG

AEG haastaa käytännöt ja luo innovatiivisia ratkaisuja, jotka ylittävät kodinkoneiden odotuksesi. Tutustu brändin valikoimaan, jossa yhdistyvät kestävyys ja muotoilu älykkäisiin toimintoihin jokaisena päivänä. 

Valitse kotiisi ympäristöystävällisiä tuotteita

AEG:n EcoLine-sarja on sarja käsin valittuja malleja ainutlaatuisilla toiminnoilla. Tämä helpottaa maksimaalisen hyödyn saamista
kodin elektroniikasta, jossa vaikutat samanaikaisesti mahdollisimman vähän ympäristöön ja lompakkoon.

Haluatko myös tehdä kestävämpiä valintoja joka päivä? Vieritä alas ja lue lisää EcoLine-tuotteista.

Tutustu AEG-tuotteisiin myymälässämme

ComfortLift® ja QuickSelect® -astianpesukone

Ainutlaatuisen ComfortLift®-tekniikan ansiosta astianpesukoneen alakori nostetaan kahvaa kevyesti painamalla, jolloin työskentelykorkeus on mukavampi. Astianpesukoneen QuickSelect®-toiminto varmistaa myös räätälöidyn pesutuloksen, jossa sinun tarvitsee vain valita haluttu pesuaika yhdellä napsautuksella.

Nordic Roots I HTH

EcoLine – Tuotteet, jotka palvelevat sekä lompakkoasi että ympäristöä

EcoLine pesu ja kuivaus

Energialuokka, joka ylittää parhaat A-luokan ja resursseja säästävät toiminnot, kuten AutoDose, Ultrawash ja ProSteam.

EcoLine ruoanlaitto

Uuneissa, jotka säilyttävät kivennäisaineita ja vitamiineja ja käyttävät jopa 20 % vähemmän energiaa höyryllä kypsennettynä. Ja kun puhdistat höyryllä, säästät jopa 95 % energiaa verrattuna pyrolyysipuhdistukseen.

EcoLine astianpesukoneet

Astianpesukoneet, joissa on QuickSelect ja Ecometer, auttavat säästämään jopa 20 % energiaa, Satellite-Clean-suihkuvarsi jopa kolme kertaa paremmalla suihkupeittokyvyllä ilman ylimääräistä vedenkulutusta sekä AirDry jopa kertaa parempaa kuivausteknologiaa.

EcoLine jääkaappi ja pakastin

Energiatehokkaimmat mallimme, joiden sisäsivut on valmistettu jopa 70 % kierrätetystä muovista ja GreenZone-teknologiasta, joka säilyttää jopa 95 % vitamiineista.
Kampanjaedut
Katso ajankohtaiset tarjouksemme laadukkaista kodinkoneista
Tutustu
AEG | HTH

Uuni komentopyörällä

SteamPro-uunimme ohjauspyörä auttaa sinua ruoanlaitossa, joten saat parhaan lopputuloksen joka kerta. Älykkään ja yksinkertaisen LCD-näytön avulla voit säätää uunin tarkalle tasolle ja valmistaa täydellisesti valmistettuja ruokia. Aseta haluamasi lämpötila Steamify®-toiminnolla ja uuni säätää höyrytason automaattisesti.

Jääkaappi CustomFlex®-toiminnolla

Järjestä jääkaappisi juuri niin kuten tarvitset! Kaikki raaka-aineet saavat aina oman paikkansa CustomFlex® jääkaapissasi. Voit räätälöidä ainutlaatuisen säilytysjärjestelmän omiin tarpeisiisi sopivilla laatikoilla, joita on helppo siirtää ja järjestellä, jotta haluamasi on aina käden ulottuvilla.

Induktioliesi sisäänrakennetulla liesituulettimella

Valitse induktioliesi yhdistettynä tehokkaaseen integroituun liesituulettimeen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia keittotasosta ja erillisestä liesituulettimesta. Nyt voit suunnitella uuden keittiösi esimerkiksi kokonaan ilman yläkaappeja.

Tutustu tuotteisiin

Katso tarkemmat tuotetiedot valmistajan verkkosivuilta ja valitse suosikkisi keittiön yksityiskohdiksi.

Katso lisää

Katso myös muut valmistajat