Miele | HTH

Miele

Miele

Kodinkoneiden tulee täyttää kaikki arjen vaatimukset keittiön suunnittelusta tinkimättä. Tutustu miten Mielen kodinkoneet luovat unelmiesi keittiön.

Miele

Tavallista enemmän laatua 

Miele on kestävää laatua, joka harmonisoi teknologiaa, estetiikkaa ja toimivuutta jokapäiväisessä elämässä. Miele tarjoaa vankkaa ammattitaitoa, joka on suunniteltu käytettäväksi ja kodinkoneet ovat luotu sinulle, joka et tee kompromisseja keittiöratkaisuistasi.

Luotu jokapäiväiseen elämään

Valmistatko päivittäin ruokaa isommallekin määrälle syöjiä vai oletko intohimoinen ja nautiskeleva vapaa-ajan kokki? Riippumatta siitä, kuinka monta tuntia vietät keittiössä, Mielen kodinkoneet ovat optimaalinen valinta jokapäiväisiin tarpeisiin. Laitteissa on useita gastronomisia ominaisuuksia omistautuneelle kotikokille, mutta niitä on saatavana myös yksinkertaisempina versioina arkipäiväiseen kokkailuun.

Miele opvasker

Tuoksuva tiski

Optimoi tiskien hoito Mielen astianpesukoneella. Mielen astianpesukoneet, joissa on AutoDos ja integroitu PowerDisk, takaavat täydelliset astianpesutulokset. Miele PowerDisk All in 1 on yksinomaan Mielelle valmistettu jauhemaista pesuainetta, joka antaa sinulle kiiltäviä astianpesutuloksia - jopa itsepäiseltä lialta.

AutoDos on maailman ensimmäinen automaattinen annostelujärjestelmä, jossa on integroitu PowerDisk. Astianpesukone yhdessä PowerDisk-jauhepesuaineen kanssa antaa sinulle täydellisesti koordinoidun järjestelmän, jossa astianpesuaineen annostelu tapahtuu ohjelmasta riippuen ja optimaaliseen aikaan.
Miele køleskab

Tuoreet ainekset ruoanlaittoon

Miele-jääkaappi pitää ruokasi tuoreena jakamalla lämpötilan tasaisesti jääkaapissa. Jos valitset PerfectFresh-kaapin, ruokasi säilyy tuoreena jopa kolme kertaa niin kauan kuin muutoin, joten tuoreet ainesosat ovat aina käden ulottuvilla.

Tiesitkö, että Mielessä on jääkaappi, jonka etuosassa on taulu? Kirjoita hauskoja muistiinpanoja toisilleen tai kirjoita muistiin ateriasuunnitelma, jotta koko perhe voi seurata mukana.

Tee kodistasi älykäs

Miele@mobile-sovelluksen avulla voit helposti seurata mitä kotona tapahtuu, kun olet poissa kotoa. Haluatko käynnistää astianpesukoneen tai asettaa jääkaapin alemmalle lämpötilalle Supercoolingille ennen kuin tulet kotiin isojen ostosten kanssa? Voit hallita kaikkea näppärästi älypuhelimellasi.
Kampanjaedut
Katso ajankohtaiset tarjouksemme laadukkaista kodinkoneista
Tutustu
Miele varmeskuffe

Ajaton ja klassinen muotoilu

Ajaton eleganssi ja laatu ovat Mielen avainsanoja, jotka ovat olleet suunnittelemassa rauhaa ja tasapainoa keittiösi kodinkoneiden ilmeeseen. Kodinkoneiden teknologia luo keittiöön poikkeuksellisia elämyksiä, jotka helpottavat arkea.

Miele tarjoaa ympäristötietoisia ja kestäviä ratkaisuja monessa muodossa. Esimerkiksi induktioliesi käyttää energiaa tehokkaasti ja sammuu heti, kun otat kattilan pois. Astianpesukone annostelee pesuainetta, jotta käytät täydellisen määrän sekä uuni lämpenee nopeasti, joten säästät sähköä.

Tutustu tuotteisiin

Katso tarkemmat tuotetiedot valmistajan verkkosivuilta ja valitse suosikkisi keittiön yksityiskohdiksi.

Katso lisää

Katso myös muut valmistajat