Marbodal - Bänkskiva Iron Bark

Kvartsikomposiitti

Komposiittitaso on täydellinen niille, jotka haluavat kovan ja kestävän työtason, joka kestää päivittäistä kulumista. Kvartsikomposiitti kestää erittäin hyvin tahroja ja naarmuja ja sen tiheä pinta helpottaa puhtaanapitoa ja on hygieenisempi.

 

Tietoa kvartsitasosta

Kvartsikomposiitti on tekokivimateriaali, joka koostuu pääosin kvartsista, yhdestä luonnon kovimmista mineraaleista. Kvartsikomposiitti on valmistettu jopa 90 % luonnonkvartsista.  Kvartsi sekoitetaan väripigmenttien ja sideaineiden kanssa, sitten puristetaan ja muovataan levyksi. Korkea kvartsipitoisuus saa pinnan tiheäksi ja erittäin kestäväksi. Kvartsikomposiitti on 100 % huoltovapaa, joten materiaali sopii erittäin hyvin työtasoksi. 

Komposiittityötaso on hyvin moderni valinta keittiön tasoksi. Materiaalia on saatavilla monissa eri väreissä, kiiltävinä sekä mattaviimeisteltyinä. Komposiittia voi leikata lähes mihin tahansa muotoon, joten se on ratkaisuna hyvinkin joustava.

Bänkstående vitrin skåp med lådor. Bänkskiva i kvartskomposit.

Inspiroidu vaihtoehdoista

OVI MILKA 96VL Sammaleenvihreä
TASOT Ylämaan Graniitti Silestone Royal Reef Suede 20mm kvartsitaso, V-reuna
VEDIN PRN Harjattu messinki nuppivedin
Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus. Marbodal Arkitekt plus Bark -  målad i brun kulör. Köksö med bänkskiva Iron Bark i kvartskomposit, handtag Solo svart.
Marbodal Form Frost - bänkskiva Beach Clay i kvartskomposit möter träbänkskiva Ek Ebony Marbodal Form Frost - Diskho Intra, bänkskiva och stänkskydd Beach Clay i kvartskomposit, blandare Tapwell.

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.