Stål bordplade

Ruostumaton terästaso

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu työtaso on tyylikäs, helppohoitoinen ja kestävä vaihtoehto keittiöösi. Käsintehdyt ja täysin peittävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut työtasot tuovat usein mieleen kiireiset ravintolakeittiöt. Siellä on äärimmäisen tärkeää saada toimiva ja kestävä työtaso, joka on helppo pitää puhtaana. 

Marbodal Malevik - kökö med takhängd hylla

Tietoa terästasosta

Kiinteään teräksiseen pöytälevyyn on käytännössä mahdotonta tehdä kolhuja. Teräspöytälevyn valinnassa on monia ylivertaisia etuja, kuten hygieenisyys, kestävyys ja käytännöllisyys. Taso on erityisen helppo puhdistaa ja huoltaa. Lisäksi teräksen muita etuja työtasomateriaalina on, että työtaso voi täydentää kodinkoneitasi, jos kodinkone on terästä. Voit myös luoda liitoksen teräksisen työtason, pesualtaan ja kalusteen välille.

Työtason teräs heijastaa huoneen valoa ja tekee keittiöstä suuremman. Se on etu erityisesti pienen keittiön suunnittelussa, mutta se on ominaisuus, jota arvostetaan keittiösi koosta riippumatta. Lisäksi teräs on materiaali, joka on helposti yhdistettävissä monien muiden materiaalien kanssa. Usein näkee esimerkiksi, että terästä yhdistetään massiivipuisiin pöytälevyihin. Kylmä teräs leikkii hyvin lämpimän puun kanssa, ja se on vain yksi monista tavoista, joilla terästä voi käyttää keittiössä.

Teräs pitää hygienian huipussaan

Teräspöytälevy on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on liimattu lastulevyyn, jonka alapuolella on melamiinia. Teräksistä pöytälevyä on saatavana useilla eri paksuuksilla ja useilla pintakuvioinneilla, joista jokainen antaa ainutlaatuisen ilmeen. Samalla ruostumattomasta teräksestä valmistettu työtaso on käytännöllinen, koska siirtymä työtasolta pesualtaaseen on hitsattu, hiottu ja kiillotettu niin, että sitä ei näy. Näin vältyt saumoilta, joihin voi kerääntyä likaa.


Sisustuksellinen teräs

Rosteri keittiön pesupöydän tai tason pintana tuo joillekin mieleen liiaksi industrial-henkisen, jopa talouskeittiöön viittaavan tunnelman. Stalan kehittämä StalaTex™ tekee teräspinnasta sisustuksellisen: tason kuviot tehdään modernilla laserteknologialla. Aiheet ovat inspiraatiota luonnosta, mikä sopii hyvin pohjoismaisiin koteihin. Rosteri materiaalina on kestävä ja kuvio tekee pinnasta helppohoitoisen ja kauniin. StalaTex™-malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen ja valittavana on kahdeksan eri kuosia. Kuviot ovat kestäviä käytössä ja ne häivyttävät pienet naarmut ja muut tahrat. Kuviopintaa saa myös esimerkiksi keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan.

Suunniteltu käytettäväksi

Siinä on syynsä, että useimmat kaupalliset keittiöt käyttävät teräksisiä työtasoja. Tämä johtuu siitä, että teräksinen keittiön työtaso on uskomattoman kestävä ja työtaso kestää useimpia asioita. Teräksisen ruostumattoman pöytälevyn lisäksi kiinteä teräspöytälevy kestää voimakkaita lämpövaikutuksia, mikä erottaa teräksisen pöytätason muista pöytälevyistä.

Säteilee pohjoismaista eleganssia

Vaikka terästyötason tunteekin parhaiten teollisuuskeittiöistä, sopii terästaso vähintään yhtä hyvin yksityiseen keittiöön. Teräs on laadukas materiaali, jolla on raaka, viileä ilme pohjoismaisella eleganssilla.

Pohjoismainen eleganssi tekee teräksestä työtasosta ilmeisen valinnan keittiöön, jossa haluat korostaa modernia tyyliä tai korostaa klassista ilmettä.

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.