Viisi vinkkiä keittiön iän pidentämiseksi

On tärkeää hoitaa keittiötä oikein, jotta se kestää pitkään. Onneksi tunnetta vastavalmiista keittiöstä ei tarvitse kadottaa – yksinkertaisilla hoito-ohjeilla onnistut.

Marbodal Form Åska- livet i köket

Ei vain keittiö

Keittiö ei ole enää vain ruoanlaittopaikka, vaan siitä on tullut tila, jossa vietämme aikaa, saamme inspiraatiota ja nautimme yhdessä. Siitä on tullut kodin sydän. Jos olet investoinut sekä aikaa että rahaa unelmiesi keittiön hankkimiseen, on sanomattakin selvää, että haluat raikkaan tunteen kestävän pitkään, elämyksestä toiseen.

Valitse kestävä keittiö

Harkitsetko keittiön remontointia? Sitten on aika suunnitella hyvin ja valita kestävät materiaalit. Jotta keittiön käyttöikä olisi pitkä, edellytyksenä on hyvä perusta. Sen varmistamiseksi keittiösuunnittelijamme ovat sinua varten, jotta he voivat auttaa sinua matkan varrella kaikissa yksityiskohdissa.


Käsittele työtasoa – oikealla tavalla

Keittiö on jatkuvassa käytössä, päivästä ja vuodesta toiseen. Kenenkään ei tarvitse olla liian varovainen omassa keittiössään, sillä se vie nopeasti ruoanlaiton ilon. Jos keittiössä on puinen työtaso, vaatii se öljyämistä säännöllisesti. Laminaattilevyn päivittäiseen hoitoon tarvitaan vain pehmeää liinaa kostutettuna vedellä ja pesuaineella. Uuden keittiön mukana toimitetussa hoito-ohjeessa kerrotaan, mitä työtasosi tarvitsee voidakseen parhaiten.

Kökslucka Malevik brun, laminatbänkskiva Mullvad - Marbodal
Ruoanlaittoa, keittiön kivitasoksi valikoitui 12 mm paksuinen Dektonin Helena-taso

Kulumisen minimointi

Vahinkoja sattuu. Naarmut ja muut jäljet ​​päätyvät oviin ja työtasoihin, joten ne kannattaa korjata heti. Mitä nopeammin vian käsittelee, sitä epätodennäköisempää on, että vahinko pahenee.


Puhdas!

Päivittäinen siivous auttaa pitkälle. Pyyhkimällä roiskeet välittömästi pois, vältytään esimerkiksi pysyviltä tahroilta. Puhdista myös tuuletin, astianpesukone ja uuni säännöllisesti. Sillä on suuri vaikutus sekä käytettävyyden, että kestävyyden kannalta.