Luonnonkivi

Luonnonkivi on kestävä materiaali, joka kestää kovaa käsittelyä. Ainutlaatuinen ja aito tunne luonnon kivestä on yksi suurimpia kiven suosion syitä. Kivi on yksi kestävimmistä materiaaleista maailmassa - vain timantti on kovempi. Kivitaso kestää kuumuutta, vettä, naarmuuntumista ja värjäytymiä.

 

Keittiön kivitasoksi valikoitui 12 mm paksuinen Dektonin Helena-taso

Tietoa kivitasosta

Valikoimassamme on kivitasoja, kvartsitasoja sekä sintrattuja täyskvartsitasoja. Luonnonkivitasot ovat 100 % luonnonmateriaalia ja ne kestävät hyvin kosteutta ja kulutusta. Kvartsitasot ovat 93 % luonnonkvartsia, jonka seassa käytetään lasin- ja peilinpalasia. Sintrattu Lapitec-täyskvartsitaso on 100 % ekologinen ja täysin kierrätettävissä. Lapiteck koostuu 100 % eri mineraaleista ja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kuumuudenkesto on jopa 800 astetta.

Kivitasoissa on runsas värivalikoima, josta varmasti löytää omaan makuun ja sisustukseen sopivan vaihtoehdon.

Tietoa graniittitasosta

Luonnonkivityypeistä graniitti on kestävin: se kestää lämpöä, vettä ja jopa teräviä veitsiä. Graniitti on joidenkin mielestä ylivoimainen työtason pintamateriaali, ja se tuo keittiöön kuin keittiöön tyyliä ja ylellisyyden tuntua.

Graniitti on materiaalina ainutlaatuinen ja luonnollinen. Graniittitasot on valmistettu sataprosenttisesti luonnonmateriaalista, ja jokaisella työtasolla on oma ainutlaatuinen värinsä ja kuvionsa. Syynä graniitin erityiseen ilmeeseen on se, että graniitti on kova kivi, joka koostuu pääasiassa kvartsista, maasälpästä ja kiillestä. Graniitti muodostuu tyypillisesti maan sisällä olevasta sulasta kivimassasta, joka sitten työnnetään ylös maan pinnalle ja jäähdytetään.

 

Inspiroidu vaihtoehdoista

Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor som gir dybdevirkning og skyggespill. Herregaard leveres med fronter i MDF eller eik.
Marbodal Signatur Ekbacken - ramdelar i ek faner i brunbets kulör Ramsvik svarbets - Köksö  från Marbodal med bänkskivor i  tre olika material. Kvartkomposit med en centrerad del i rostfritt samt en nedsänkt huggkubbe.
Nordic køkken grå vask messing armatur quooker

Asiantuntijamme auttavat sinua valinnoissa

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.