Dekton Khalo kivitaso

Luonnonkivi

Luonnonkivi on materiaali, joka kestää kovaa käsittelyä. 100 % luonnonmateriaalia olevat kivitasot tuovat keittiöön parasta ja kestävintä laatua. Kivi on yksi kestävimmistä materiaaleista maailmassa - vain timantti on kovempi. Kivitaso kestää kuumuutta, vettä, naarmuuntumista ja värjäytymiä.

 

Keittiön kivitasoksi valikoitui 12 mm paksuinen Dektonin Helena-taso

Tietoa kivitasosta

Valikoimassamme on kivitasoja, kvartsitasoja sekä sintrattuja täyskvartsitasoja. Luonnonkivitasot ovat 100 % luonnonmateriaalia ja ne kestävät hyvin kosteutta ja kulutusta. Kvartsitasot ovat 93 % luonnonkvartsia, jonka seassa käytetään lasin- ja peilinpalasia. Sintrattu Lapitec-täyskvartsitaso on 100 % ekologinen ja täysin kierrätettävissä. Lapiteck koostuu 100 % eri mineraaleista ja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kuumuudenkesto on jopa 800 astetta.

Kivitasoissa on runsas värivalikoima, josta varmasti löytää omaan makuun ja sisustukseen sopivan vaihtoehdon.

Tietoa graniittitasosta

Luonnonkivityypeistä graniitti on kestävin: se kestää lämpöä, vettä ja jopa teräviä veitsiä. Graniitti on joidenkin mielestä ylivoimainen työtason pintamateriaali, ja se tuo keittiöön kuin keittiöön tyyliä ja ylellisyyden tuntua.

Graniitti on materiaalina ainutlaatuinen ja luonnollinen. Graniittitasot on valmistettu sataprosenttisesti luonnonmateriaalista, ja jokaisella työtasolla on oma ainutlaatuinen värinsä ja kuvionsa. Syynä graniitin erityiseen ilmeeseen on se, että graniitti on kova kivi, joka koostuu pääasiassa kvartsista, maasälpästä ja kiillestä. Graniitti muodostuu tyypillisesti maan sisällä olevasta sulasta kivimassasta, joka sitten työnnetään ylös maan pinnalle ja jäähdytetään.

 

Valitse suosikkisi valikoimastamme

Rustenburg

Kurun harmaa

Royal Beige

Marron Imperial

Black Galaxy Silver

Musta New Premium

Tumma Labrador

Night Mist

Brown Antique

Blanco Perla

Kurun harmaa

Ylämaan vihreä

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.

Inspiroidu vaihtoehdoista

Marbodal Signatur Ekbacken - ramdelar i ek faner i brunbets kulör
Nordic køkken grå vask messing armatur quooker Kaapit Tähkä
Vitriini Sammal
Taso Ylämaan graniitti Dekton Entzo, aamiaiskaapin sisällä laminaatti 20 mm, väri 631

Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin

Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin