Pääkaupunkiseudun myymälämme

Löydä lähin Novart-myymäläsi pääkaupunkiseudulta ja tutustu malliryhmiimme. Toivottavasti näemme pian!

Myymälämme Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla

Tapaa keittiösuunnittelijoitamme saadaksesi neuvoja ja inspiraatiota matkalla kohti tulevaa keittiötäsi.

Syysedut myymälöissä

Tarjoamme nyt syksyn kovimmassa kampanjassa jopa tuhansien eurojen edut! Ostaessasi vähintään 10 000 euron arvoisen keittiön, saat alennusta kalusteista ja laminaattitasoista. Hyödynnä samalla muut kampanjaetumme kodinkoneista, altaista ja hanoista, kuten edulliset pakettihinnat.

Varaa oma suunnitteluaika kalenteristamme haluamallesi ajankohdalle hyödyntääksesi edut ja tavataan myymälässä, verkossa tai sinun kotonasi. 

Varaa suunnitteluaika

Etu koskee uusia tilauksia, joissa on kalusteita hinnastohinnoin vähintään 10 000 € arvosta. Voimassa 17.8.-2.10.2023 tehdyille tilauksille. Toimitukset 31.3.2024 mennessä.

Osta nyt, maksa 3 kuukauden päästä

Tarjoamallamme rahoituksella maksat keittiösi sinulle sopivissa kuukausierissä. Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta.

Katso lisää

Novart-myymälät pääkaupunkiseudulla

Meillä on laaja valikoima keittiöitä eri tyyleihin ja makuun sekä hintatasoon. Pidätkö skandinaavisesta muotoilusta toiminnallisilla ratkaisuilla vai viihdytkö enemmän värien keskellä? Riippumatta siitä, mikä on lähtökohtasi, voimme auttaa sinua keittiömatkallasi.

Kokeneet keittiösuunnittelijamme vastaavat kysymyksiisi ja jakavat mielellään inspiraatiota ja neuvoja tapaamisessa sinun aikataulusi mukaan. Tavataan myymälässä, verkossa tai sinun kotonasi. 

Tervetuloa Novartille pääkaupunkiseudun myymälöihin!

Asiantuntijamme auttavat sinua valinnoissa

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.

Inspiraatiotyökalu
Haluatko kokeilla uuden keittiösi suunnittelua?
Tutustu